Last Minute Rondreis Zuid-Afrika - +10 Rondreizen

Published Feb 18, 22
5 min read

Zuid-afrika Reizen ~ Individuele Rondreizen Op Maat

Een andere mogelijkheid om bijvoorbeeld de Tuinroute te ontdekken is de Bazz Bus, een buslijn die een paar keer per week vaste routes rijdt dwars door het land. De beste manier om Zuid-Afrika met kinderen te ontdekken is per huurauto. Een 4x4 is niet nodig, maar als je op selfdrive safari gaat is een hogere auto wel fijn.

Rondreis R26 - Top Zuid-Afrika vakantie!Dit is de ultieme reisroute voor Zuid-Afrika + tips - REISJUNK


Rondreis R26 - Top Zuid-Afrika vakantie!Groepsrondreis Zuid-Afrika - Op avontuur door Zuid-Afrika (21 dagen) - AfrikaPLUS


De wegen in Zuid-Afrika zijn over het algemeen goed, op enkele uitzonderingen na. Navigatie is aan te bevelen, vooral safarilodges zijn soms lastig te vinden in gebieden waar straatnamen nauwelijks gebruikt worden. Ook goed om te weten is dat in Zuid-Afrika links gereden wordt en dat rijden na zonsondergang sterk wordt afgeraden! Meer over rijden in Zuid-Afrika en veiligheid lees je in deze blog.

Belangrijke informatie over Zuid-Afrika, Voor Zuid-Afrika hoef je van tevoren geen visum te regelen (Kruger Cliffs). Bij aankomst krijg je een visum: een stempel in je paspoort waarmee je maximaal 90 dagen mag blijven. Let op: je paspoort moet na terugkomst nog minimaal 30 dagen geldig zijn en je moet minimaal twee lege pagina’s beschikbaar hebben voor de stempels! Handig om te weten; de controles in Zuid-Afrika zijn heel streng.

Familiereis Zuid-afrika

Auto Reisroute Zuid-Afrika & Swaziland in 17 dagen - TRAVELDICTEDRondreis Zuid Afrika zelf regelen + Reisschema - Reisjevrij.nl Afrika, Afrika reizen, Zuid afrika


Vanaf eind 2019 is dit niet meer wettelijk verplicht. Hoewel het dus officieel niet meer nodig is, raden wij aan het voorlopig nog gewoon mee te nemen. In praktijk blijkt namelijk dat veel medewerkers op luchthavens en officials nog gewoon de oude regels toepassen! Hoogtepunten Zuid-Afrika met kinderen, Start in Kaapstad met kinderen, Kaapstad is een heerlijke stad en voor veel reizigers een van de redenen om jaar naar jaar terug te keren naar Zuid-Afrika.

Wat dacht je van wijnproeven met je kinderen, op visite bij de penguins van Boulders Beach of een bezoek aan Kaap de Goede Hoop? Kaapstad is fijne plek om je reis door Zuid-Afrika met kids te beginnen of af te sluiten. Tuinroute met kinderen, Wil je graag naar Zuid-Afrika en in een korte tijd veel verschillende dingen zien en doen? Dan is een combinatie van Kaapstad en de Tuinroute ideaal.

Ga op zoek naar krokodillen en hippo’s en ontdek de stranden en onderwaterwereld. Lees meer, Nog niet uitgelezen lees ook onze gastblogs en interviews met ouders die al eerder een rondreis maakten door Zuid-Afrika met kids.

Rondreis Zuid-afrika - Local Hero Travel – Je Reisspecialist

De zijn wild, ruig, dramatisch en vooral adembenemend mooi. De valleien van de regio zijn bedekt met citrusboomgaarden en omgeven door spectaculair gebergte. zijn populaire bezigheden in deze ongerepte wildernis ten noorden van Kaapstad.Kruger Cliffs lodge near the Kruger national park

Kruger Cliffs Hoedspruit
+27157930259
Kruger lodge

Ik ben -nu al 33 jaar- een groot fan van Zuid-Afrika. De uitgestrekte natuur en de vaak machtige wilde dieren in een unieke combinatie met de ongelooflijke vriendelijkheid van de lokale blanke en zwarte bevolking & daarover een sausje van hun gemeenschappelijk verleden. Dit verleden, vaak ontstellend en wraakroepend, maar tegelijkertijd ook vast en zeker hoopgevend voor de rest van ons, kijk maar naar het reconciliatieproces.

Wij, als toeristen in dat prachtige land, moeten alle kansen geven aan de lokale bevolking en natuur om niet platgewalst te worden. Het kan en mag niet gebeuren dat die prachtige dieren achter (of voor) de schermen mishandeld worden om de toerist te behagen. De lokale stammen mogen niet verdwijnen omdat hun dorpen worden opgekocht door grote multinationals en de schitterende, ongerepte natuur mag niet leeggeroofd worden zoals in het verleden al vaak gebeurd is.

Zuid-afrika Reizen

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Sinds 1991 ga ik geregeld met een huurauto op vakantie in Zuid-Afrika. Ik stippel alle reizen zelf uit. Mensen in mijn omgeving vragen regelmatig om reistips en om bevestiging - reis naar Kaapstad. Is het veilig? Zijn de wegen goed? Wat is een goede route? In dit artikel laat ik je meelezen met mijn recente reiservaringen in Zuid-Afrika.

Aarzel niet als je vragen hebt. Het Homes of Africa team helpt je graag op weg. Het is het mooiste, meest gevarieerde en gastvrije land dat ik ken. Zuid-Afrika wordt terecht ‘de wereld in één land’ genoemd. Het heeft echt alles waar ik van hou: natuurschoon, wilde dieren, prachtige autoroutes en heerlijke accommodaties.

Individuele Rondreizen - 4x4 Self Drives Door Afrika

De mensen zijn lief, de sfeer is vriendelijk en echt het land is erg servicegericht en schoon. Er is geen tijdsverschil met Nederland tijdens onze zomertijd en een verschil van slechts een uur in onze wintertijd. Overal waar je komt is personeel om je te helpen of de weg te wijzen.

Er wordt voor je getankt en bij de supermarkt worden je boodschappen ingepakt. In elk (openbaar) toilet vind je een set handzeep en bodylotion van een fijn merk en een schone toiletpot. Kom daar maar eens om in ons eigen land. O ja; er wordt Engels en Afrikaans (een soort Nederlands) gesproken dus ook qua taal is het een prettig land.

More from Vakantie, Wat te doen

Navigation

Home

Latest Posts

Rondreis Noorwegen Blokhutten

Published Mar 05, 22
8 min read

Reizen Finland 2021

Published Feb 27, 22
10 min read